Actual

Ja tenim l’informe de cobertura de la III Diada Reumatològica! Vols veure quin impacte ha tingut? Hem arribat a més de 2 milions de persones!!!

Consulta’l aquí.

imatge Diada Reumatològica_2023

Presentació

El pròxim 14 d’abril celebrarem la “III Diada Reumatològica de la Societat Catalana de Reumatologia” (SCR).

A la primera edició de 2018, vàrem viure l’experiència de compartir una jornada plena de coneixement i intensa en contactes i amistat, que a tots els efectes va ser un èxit de participació, a nivell científic i humà. En una segona edició al 2021, ens vàrem sorprendre a nosaltres mateixos de que estant lluny, podíem estar a prop dels companys en una època més complexa, que hem volgut deixar enrere.

Ara al 2023, dos fets donen llum la III Diada. Primer de tot, el marc arquitectònic incomparable de la Pedrera. Les seves parets i vitralls, acolliran un retrobament físic de tots els socis i sòcies que vulgueu compartir el dia plegats, fent el que hem fet sempre, mantenir el nivell científic que caracteritza la Societat Catalana de Reumatologia. El segon i encara més important, la nostra Societat celebra el 75è aniversari de la seva creació des que allà al 1 d’abril de 1947, l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears va rebre una sol·licitud per constituir l’Associació de Reumatologia Catalana, per part d’una vintena de reumatòlegs.

Aquesta III Diada d´aniversari, ha de ser més que mai la nostra festa. Agraint per endavant les aportacions de la Junta i del comitè científic, i desitjant que gaudiu del retrobament, us hi esperem a tots per viure aquest dia tant especial.

Comitè Organitzador

Dr. Hèctor Corominas
Dra. Delia Reina
Dra. Carolina Pérez
Dr. Juanjo de Agustin
Dra. Mireia Moreno
Dra. Meritxell Sallés
Dra. Elena Granell

Comitè Científic

Dr. Joan Miquel Nolla
Dra. Elisabet García Casares
Dra. Anna Pàmies
Dr. Sergi Ordoñez
Dra. Elena Riera
Dra. Susana Holgado
Dra. Teresa Clavaguera

Inscripcions

La quota d’inscripció inclou l’accés a totes les sessions, el material del congressista, tots els serveis de càtering i el certificat d’assistència i de crèdits.

Comunicacions

La data límit per enviament de comunicacions és el 26/02/2023, un cop acabat el termini els abstracts rebuts seran avaluats pel comitè científic, la secretaria tècnica comunicarà la resolució el dia 14/03/203.

Els abstracts acceptats es presentaran en format de comunicació oral o pòster segons assignació.

Diades anteriors

Cartell II Diada Reumatològica Digital - Societat Catalana de Reumatologia 2021

II Diada Reumatològica

9 d’abril de 2021- Online

Programa
Video dels socis
Sessió en directe
Ponències
  • Pendent
Comparteix-ho!