Actual

Vols tornar a veure la II Diada Reumatològica? Et deixem l’enllaç:

II DIADA REUMATOLÒGICA

Què és per a tu la Societat Catalana de Reumatologia?

Alguns i algunes dels nostres socis i sòcies ens expliquen en una o dues paraules què significa per ells i elles l’SCR.

Cartell II Diada Reumatològica Digital - Societat Catalana de Reumatologia 2021

Presentació

El pròxim 9 d’abril celebrarem la “II Diada Reumatològica de la Societat Catalana de Reumatologia” (SCR).

Ja hauran transcorregut dos anys de l’anterior, un esdeveniment que va suposar una fita rellevant en el recorregut de la nostra societat. Hi va haver una gran participació i es va assolir una notable repercussió mediàtica.

La “II Diada Reumatològica” serà estructuralment diferent, en tant que es realitzarà en format digital, però, n’estem segurs, tornarà a ser la caixa de ressonància que amplifica l’excel·lència de la reumatologia catalana. Tenim, de nou, l’oportunitat de difondre la recerca que duem a terme i de demostrar el nostre compromís amb els pacients.

En el programa queda ben palesa la diversitat de la nostra especialitat. Farem un recorregut per la pràctica totalitat de les àrees temàtiques que conformen la reumatologia, amb un enfocament clarament orientat a la pràctica clínica. Hem mantingut el mateix entramat, al matí tindrem ponències i comunicacions orals i a la tarda, les presentacions proposades pels Grups de Treball i la conferència magistral.

Volem donar les gràcies a tots els que han enviat treballs, als ponents i moderadors, a l’Àrea d’Organització d’Activitats de la Fundació Acadèmia, pel seu magnífic servei logístic, i a la indústria farmacèutica, que un cop més ha demostrat la seva inequívoca voluntat d’estar al costat dels professionals, donant suport a les iniciatives de caràcter científic.

Tenim ja suficient experiència per poder afirmar sense reserves que la pantalla no té per què suposar una barrera a la comunicació. Ans al contrari, pot convertir-se en una finestra que facilita la transmissió de missatges de manera precisa i propera. Més que mai, en la difícil conjuntura actual, sentim la Diada com la “Festa Major de la Reumatologia Catalana”, com el dia gran de la nostra especialitat. El dia en què ens retrobem tot posant de manifest, un cop més, la magnífica cohesió que ens caracteritza.

Comitè Organitzador – Comitè Científic

Dr. Joan Miquel Nolla Solé

Dra. Delia Reina

Dra. Txell Sallés

Dr. Jordi del Blanco Barnusell

Dra. Carolina Pérez García

Dra. Lourdes Mateo Soria

Dr. Agustí Sellas

Dra. Delia Taverner

Dr. Jose A. Gómez Puerta

Dr. Jordi Gratacós

Dra. Marta Valls

Dra. Carmen Castaño

Dr. Antoni Juan

Dr. Sergi Ros

Inscripcions

La quota d’inscripció inclou el material virtual del congressista, l’accés virtual a les activitats contemplades al programa i certificat d’assistència i de crèdits.

Comunicacions

La data límit per enviament de comunicacions és el 28/02/2021, un cop acabat el termini les abstracts rebuts seran avaluats pel comitè científic, que en el termini d’una setmana comunicarà la resolució.

Els abstracts acceptats es presentaran en format oral o àudio-pòster segons assignació.

Diades anteriors

Cartell II Diada Reumatològica Digital - Societat Catalana de Reumatologia 2021

II Diada Reumatològica

9 d’abril de 2021- Online

Programa
Video dels socis
Sessió en directe
Ponències
  • Pendent
Comparteix-ho!